Om oss

Vi är en helhetsentreprenör och vi vänder oss till både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar över hela Stockholm. Vi har 14 stycken personer direktanställda inom vår byggverksamhet. Dessutom så köper vi in tjänster från andra företag, något som gör att det totala antalet anställda i byggverksamheten i dagsläget uppgår till 27 stycken personer.

Det här gör att vi har en mycket bred kompetens som i kombination med alla anställdas specialkunskaper gör att vi kan åta oss de flesta typer av uppdrag. Att vi dessutom tack vare vår breda kompetens kan erbjuda totalentreprenad gör jobben både effektivare och billigare för våra kunder. Ska du exempelvis genomföra en badrumsrenovering så slipper du kalla in hantverkare från olika företag om du istället låter oss sköta hela projektet från start till mål – något som är betydligt skonsammare för din plånbok.

Utöver badrumsrenovering kan du kontakta oss för bland annat: målning, tapetsering, golvläggning- och golvslipning, köksrenovering, olika rivningsarbeten samt fasadarbeten – slipning, målning och renovering. Utöver detta erbjuder vi även VVS- och el-jobb samt gasarbeten i samarbete med Stockholm Gas.

Vi erbjuder alltid 2-års garanti på våra jobb och vi är trygghetsförsäkrade hos Trygg Hansa.

Kontakta oss redan idag om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din badrumsrenovering eller något annat projekt.

 

Välkommen att kontakta oss för information och offert